Bästa kreditkortet 2017

I en fullständigt exploderande djungel av olika kreditkort så hjälper vi dig att hitta det bästa kreditkortet 2017 som passar just dig och din ekonomi allra bäst.

När du står i valet och kvalet mellan vilket kreditkort som du faktiskt ska välja så finns det en hel del områden att först titta närmare på.

Till att börja med så behöver man vara införstådd med att ett kreditkort är ett kort laddat med en viss summa pengar som du har blivit beviljad från en bank eller en annan långivare.

Då det är fråga om ett lån som ska betalas tillbaka med tillhörande ränta så är det viktigt att först se över vilken ränta som du kan få på det kreditkort som du också är intresserad av.

Utöver detta så finns även en rad andra saker att se över hos varje kreditkort. Detta kan tex. gälla vilken eller vilka olika typer av försäkringar som ingår i kreditkortet, finns det någon årsavgift på kortet eller kommer det utan kostnad? finns det återbetalning i form av s.k. cashback, erbjudanden och rabatter?

Ett kreditkort som har ett bra bonussystem med cashback och andra förmånliga erbjudanden att ta del av kan faktiskt göra att du kan spara både hundralappar och även tusenlappar varje år.

Komplett Bank Mastercard utsett till bästa kreditkortet 2017

Fundera ut vad du behöver kreditkort till

Egentligen så är det så att alla kreditkort har sina fördelar och riktar sig som oftast till en särskild typ av kund.

Det första som vi rekommenderar dig att göra är att fundera på vad du behöver ditt kreditkort till? Vilka olika typer av köp kommer du att göra, hur ofta kommer du att använda ditt kort samt i vilka butiker eller sammanhang kommer du att använda det?

Många fördelar med bästa kreditkort 2017!

De allmänna fördelarna som gäller alla kreditkort oavsett vilket man än väljer är att du har chansen att delbetala dina köp via en månadsfaktura. Detta gör att du får en faktura på de köp som du har gjort och du kan sedan betala dom lugnt och tryggt i efterskott.

Räntefri kredit

De flesta kreditkortsföretag erbjuder även sina kunder räntefria köp under en viss period. Denna period varierar från företag till företag men brukar oftast gälla upp till ca. 55 – 60 dagar som allra mest, det är dock allra vanligast att denna period gäller upp till ca. 40 – 55 dagar.

För att ditt köp ska bli helt räntefritt så behöver du betala hela summan på fakturan, väljer du istället att dela upp din betalning så tillkommer även ränta ihop med en minimumsumma att avbetala varje månad.

Cashback, bonusar och rabatt på inköp

För många kunder så är det cashback, bonusar, rabatter och andra erbjudanden som är bland det allra viktigaste. Dessa saker är några av de områden där de olika kreditkorten på marknaden skiljer sig allra mest åt.

Här finns massor av förmåner att ta del av och de kan innehålla allt från rabatt på bensin och drivmedel, bonuscheckar på matbutiker och matvarukedjor, rabatter på flygresor och hotell, reseförsäkringar ihop med massor av andra ingående försäkringar m.m.

Många kreditkort är dessutom gratis att införskaffa, de har alltså ingen fastställd årsavgift och flera kreditkort har heller ingen avgift för när du gör uttag i tex. en bankomat. På så vis så kostar kreditkortet dig inget förrän du faktiskt börjar att använda det. Vet du om att du kommer att använda ditt kreditkort mera sällan så är en av dessa kreditkortsalternativ att rekommendera.

Att använda sig av ett kreditkort som betalningsmetod är också ett betydligt bättre och tryggare alternativ än att bära runt på stora sedlar kontanter.

För att se över vilka specifika fördelar som nackdelar ett särskilt kreditkort har så behöver du ta den lilla extra tiden som det faktiskt tar att se över detta på förhand.

Hur ansöker man om ett kreditkort?

När du väl har jämfört kreditkort mot kreditkort och kommit fram till vilket kort som är det bästa kreditkortet 2017 för just dig så är det strax dags att ansöka om att få kortet beviljat.

Här på hemsidan så hittar du flera utvalda kreditkort där vi har hjälpt dig att hitta olika kreditkort med lägre ränta, bra personliga villkor och ev. avgifter tillsammans med massor av olika bra förmåner och erbjudanden.

När du väl har bestämt dig så kan du ansöka genom att klicka dig in på det eller de kreditkort som du har bestämt dig för, sedan är det bara att fylla i sina personuppgifter och övriga detaljer som efterfrågas.

Du kommer att få svar omgående, blir du beviljad att få det kreditkort som du önskar så tar det enbart några få dagar innan du får ditt kort i brevlådan.

Finns det några specifika krav för att få ett kreditkort beviljat?

De olika minimumkraven för att bevilja det för dig bästa kreditkortet 2017 varierar från kreditkortsföretag till kreditkortsföretag. Det alla kreditkortslån dock har gemensamt är att du behöver vara 18 år fyllda.

Sedan behöver du som oftast ha en specifik minsta årsinkomst för att få ditt kreditkortslån beviljat, som oftast så får du heller inte ha några betalningsanmärkningar. Som alltid och helt enligt svensk lag så tas en kreditupplysning när man ansöker om olika typer av lån, så även för kreditkortslån.