Jämför alla kreditkort med bonus

I denna text ska vi ta en närmare titt på alla kreditkort med bonus, alltså sådana som ger dig fördelar när du använder dem. Det kan exempelvis handla om återbäring eller cashbacks, men också rabatter medan du handlar.

Detta innebär också att det är svårt att ha ett samlingsbegrepp som är bättre än bonusar vilket resulterar i att ordet ofta återkommer. De allra bästa kreditkorten med bonus ger bland annat poäng på varje köp, procentuell cashback, betalningsfria månader, 0 kronor i årsavgift, eller exempelvis avgiftsfria kontantuttag. Andra förmåner kan handla om lägre valutapåslag, en låg ränta på krediten, eller diverse försäkringar.

Bästa kreditkorten med bonus

Kreditkort med bra bonus

Vilka kreditkort har då den andra bästa bonusen att erbjuda? Detta kan du enkelt se genom att bläddra bland våra personliga favoriter, eller genom att bläddra bland de kort som presterar allra bäst enligt de kriterier som vi har satt upp. En bra bonus är dock alltid fördelaktig för dig som kund, något som inte får glömmas av.

Några exempel på bra bonusar är:

 • Hög procentuell cashback eller återbäring (2-5% eller mer)
 • Kostnadsfria försäkringar
 • Tillgång till betalningsfria månader
 • Bonuspoäng på allt du handlar

Jämför kreditkort med bonus

Genom att jämföra de olika kreditkorten med de bästa bonusarna kan du spara enormt med tid, detta då du slipper att göra arbetet själv och lämnar det hela i våra händer. Det är också väldigt smidigt att ställa de olika alternativen mot varandra för en enklare överblick.

Shopping har aldrig varit lättare än idag, mycket tack vare de olika rabattprogrammen som hittas i samband med de olika kreditkorten.  Rabatter kan exempelvis ges ut via företag som Apoteket, Hotels.com, CDON och många fler.

Det som är allra viktigast att tänka på när du jämför de olika korten är dina individuella behov eftersom det är vad som avgör i slutändan.

Kreditkort med bäst bonus

Att benämna ett kreditkort med bäst bonus kan vara lite komplicerat tack vare att det är högst subjektivt. Alla användare är olika, men det är också det som gör det så intressant med kreditmarknaden. Oavsett hur du spenderar pengar finns det alltid ett passande alternativ, något som alltid är bra att komma ihåg.

En grundregel är dock att kreditkort med de bästa bonusarna är fördelaktiga i flera olika avseenden, bland annat via låga avgifter. Genom att skippa årsavgiften eller höga räntor sparar du givetvis en hel del pengar när du använder ditt kreditkort.

Bästa kreditkort med bonus

Det är högst individuellt vilket kreditkort som är allra bäst för dig, men vi tycker givetvis att du bör ta en närmare titt på våra jämförelser innan du bestämmer dig. Du kan exempelvis kika på mängden poäng som du kan tjäna in på dina köp, eller hur stora uttagsavgifterna är när du befinner dig utomlands.

Tack vare att de olika kreditkorten är skräddarsydda för sina respektive områden finns det besparingar att göra även här. Om du väljer ett resekort kan du till exempel ta del av billigare uttag och köp i utlandet, medan matkort är mest fördelaktiga för dig som har en större familj. Du kan till exempel få bonus på köp, eller rabatterade varor vilket alltid är välkommet.

De främsta anledningarna varför svenskar ansöker om kreditkort idag är:

 • Möjligheten att tjäna in bonuspoäng på allt du handlar
 • Att kunna använda bonuspoäng för exempelvis resor
 • Att få möjlighet till delbetalning av större belopp
 • Att kunna tanka drivmedel billigare
 • Möjlighet att utnyttja rabatter i utvalda butiker kopplade till kortet
 • Tillgång till billigare flygresor via insamlandet av poäng
 • Extra skydd inför resan via reseförsäkringar, men även andra försäkringar.

Bästa bonus kreditkort

Kreditkort som har höga bonusar är allra bäst för dig som är en flitig användare eftersom det ofta handlar om procentuell cashback eller återbäring. Tack vare att det är procentuella summor får du givetvis mer pengar tillbaka desto mer du spenderar. Om du dessutom betalar tillbaka din skuld direkt slipper du även räntan helt och hållet, en ytterligare fördel med kreditkort.

En fråga som många ofta ställer sig är om det finns gratis kreditkort med bonus? Detta är en svår fråga att besvara, men det finns givetvis alternativ som inte kostar något i årsavgift. Tänk däremot på att det alltid tillkommer avgifter, men att du som konsument ofta kan du styra vilka av dem som du behöver stå för.

Vad är då ett bra kreditkort med bonus? Först och främst handlar det om låga avgifter som vi redan förklarade ovan, men även användarvänlighet via exempelvis e-faktura. Desto fler fördelar som är förknippade med kortet, desto lättare blir det för dig helt enkelt.

Bästa poäng kreditkort

När det kommer till poäng kan du ofta samla in dessa genom att spendera pengar med ditt kreditkort istället för ditt betalkort. Poäng kan sedan växlas in till olika belöningar, exempelvis rabatterade priser eller rena pengar. Tack vare att vi jämför samtliga av de bästa kreditkorten på marknaden just nu får du alltid tillgång till de mest uppdaterade listorna som finns.