Komplett Bank kreditkort

komplett

Kreditgräns
100 000 kr
Kreditränta
21,40 %
Räntefritt
50 dagar
Årsavgift
0 kr

Fördelar med Komplett Bank kreditkort

  • Bonus på alla köp
  • Avgiftsfria uttag utomlands
  • Bra försäkringar ingår

Bra kort med många förmåner

Bonus på alla köp oavsett vart du än gör dina köp, i fysisk butik som vid handel på nätet. Avgiftsfria kontantuttag utomlands gör det till ett bra resekort. Flera bra försäkringar ingår.

Här har vi utan tvekan ett av den svenska marknadens bästa shoppingkort och även ett av de mest populära, men vad är då anledningen till detta? Vi hjälper dig att gå igenom alla dess fördelar som nackdelar så att du lättare ska kunna se om det även passar dig.

Komplett Banks kreditkort är alla shoppingintresserades bästa vän med ett tillhörande mycket bra bonussystem som t.o.m. ger dig bonus på alla de köp som du gör med kortet.

Även om kortet är skräddarsytt för att passa alla som tycker om att shoppa, online som i fysiska butiker, så har det också en hel del andra mycket bra fördelar för alla dess kunder.

Det bästa med Komplett Bank kreditkort

Bonus på alla köp och ingen årsavgift

Ja som vi redan varit inne på så är det shoppingen som står i fokus här, med 4% i bonus på alla köp du gör via komplett.se, 2% på alla webbutiker som står som partners hos Mastercard och 1% på alla övriga köp där Mastercard accepteras så är det ett kort att gilla.

Dina bonusköp baseras på 1 bonuspoäng = 1 krona och där maximalt intjänande av bonuspoäng är 500/månad och 2000 under de senaste 12 månaderna. Dina bonuspoäng kan sedan användas som betalning av köp på komplett.se.

0 kr i årsavgift och 0 kr för kontantuttag i Sverige men även utanför Sveriges gränser är också något som alla Komplett Banks kunder verkligen gillar och är ytterligare en anledning att kortet också växer i popularitet bland andra än enbart shoppingfrälsta. Man tar heller inte ut någon avgift för överföring eller betalning till annat konto.

Räntefritt köp upp till 50 dagar är också en uppskattad fördel som tillhör ett av branschens bästa när vi har jämfört med vad andra företag också har att erbjuda dig.

Andra fördelar med Komplett Bank kreditkort

Det är vanligt att kreditkort kommer med en eller flera ingående försäkringar, så gör det även med Komplett Banks kreditkort. Reseförsäkring, Köpskydd och ID-skyddsförsäkring är det som ingår.

För att din reseförsäkring ska gälla så behöver du betala minst 50% av din resa med ditt kreditkort. Denna försäkring ger dig sedan rätt till ersättning om olycka skulle ske eller om ditt bagage blir försenat. Försäkringen är utan självrisk och gäller för dig och din familj (gäller ej barn över 23 år) j i upp till 45 dagar från avresedatum från Sverige.

Din köpskyddsförsäkring träder i kraft om du tex. Skulle få en fraktskada på en skada som du handlat online. Gäller upp till 25 000 kr.

ID-skyddsförsäkringen ger dig rätt till stöd på upp till 100 000 kr för kostnader för juridisk hjälp som andra omkostnader om du råkat ut för ID-stöld.

Möjlighet att skjuta på betalningar

En tjänst som kan komma väl till nytta när inte ekonomin är den allra bästa en månad är möjligheten att kunna skjuta fram sin betalning. Detta kan du göra i 3 månader                 för 249 kr, i 6 månader för 329 kr eller i 9 månader för 449 kr.

Enkelt att betala med blipp och digitala plånbokstjänster

Komplett Bank var även tidiga med att erbjuda digitala plånbokstjänster till sina kunder, detta gör att du tex. Kan betala via din mobiltelefon genom apparna Apple Pay och Google Pay när du väl har kopplat ditt kreditkort hos Komplett Bank till dessa.

Att ”blippa” sina köp är också något som fler och fler vill göra idag. Alla Komplett Banks kreditkort har kontaktlös betalning vilket gör att du kan ”blippa” dina köp på inköpsställets kortterminal. För att detta ska vara möjligt så behöver Mastercard vara en godkänd betalningsmetod samt så behöver kortterminalen ha symbolen för kontaktlös betalning (wifi-symbol).

Möjligheten att kunna välja sin egen PIN-kod ger också ett extra plus i kanten på helhetsbetyget från oss.

Räntor och avgifter

Räntekostnaden är den enskilda del som drar ner helhetsbetyget en aning från oss och här kan man absolut förbättra sig i framtiden, 21,40 – 24,90% är räntekostnaden.

Avgiften för valutaväxlingspåslag när du handlar med ditt kreditkort utomlands ligger på 1,75% och är inte alls konstig på något vis, snarare tvärtom. De flesta kreditkortsföretag tar ut denna avgift och Komplett Banks avgift är samma eller t.o.m. lägre än vad många andra konkurrenter har.

35 kr är kostnaden för pappersfaktura om du skulle välja detta, väljer du istället att få din faktura via E-postfaktura så är däremot kostnaden 0 kr.

3% eller minst 300kr per månad är det lägsta beloppet som du kan betala varje månad av din nyttjade kredit.

Bra att veta om kreditkortet

Kraven för att få ett kreditkort beviljat är att du är minst 20 år, har en deklarerad inkomst och är utan aktiva betalningsanmärkningar. Högsta kredit som finns att ansöka om är 50 000kr.

Väljer du att nyttja möjligheten till uppskjuten betalning (3 mån, 6 mån eller 9 mån) så måste du meddela detta till Komplett Bank inom samma månad som köpet har gjorts.

De produkter som du kan spendera din cashback-bonus på hos komplett.se är tusentals kvalitetsprodukter inom datorer & surfplattor, hem & hushåll, datorutrustning, foto & video, tv/ljud & bild, gaming, mobiler & klockor samt vitvaror.

Du har ytterligare förmåner och trevliga erbjudanden som unika upplevelser att kunna hämta hem hos Mastercards samarbetspartners.

På Mastercards hemsida så finner du ”Priceless cities” där du kan hitta fina erbjudanden på events, restauranger, matcher, konserter m.m. Dessa erbjudanden finns att kunna hitta på över 40 olika destinationer jorden runt.

Fakta om Komplett Bank kreditkort

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 21,40 %
Effektiv ränta: 23,63 %
Räntefritt: Upp till 50 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 0,00 %
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Aviavgift: 0 kr

Kort info om Komplett kreditkort

Komplett Bank Mastercard är ett kort med många fördelar som ger dig flexibilitet i vardagen med upp till 50 dagar räntefri kredit och Bonus på alla köp. Komplett Bank Mastercard är ett flexibelt kort skräddarsytt för näthandel.

Komplett Bank MasterCard gör din näthandel smidigare med ett unikt lojalitetsprogram och bonus. Tjäna bonuspoäng automatiskt på alla dina köp.

Så tjänar du bonus:

  • 4% på alla köp hos Komplett.se.
  • 2% bonus på alla köp av varor på sajter som är registrerade som e-handel av Mastercard.
  • 1% bonus på övriga varuköp.

Spärra Komplett Bank kreditkort

Komplett Bank
Telefon: 08-403 09 600
E-post: kreditkort@komplettbank.se