re:member flex kreditkort

remember-flex-kreditkort

Kreditgräns
100 000 kr
Kreditränta
9,74 – 24,74 %
Räntefritt
56 dagar
Årsavgift
0 kr

Fördelar med re:member flex kreditkort

  • 2 räntefria månader varje kalenderår
  • Försäkringar ingår
  • Rabatt hos 300 butiker
  • Upp till 56 dagar räntefritt

Kort om re:member flex

re:member flex är ett flexibelt betal- och kreditkort helt utan årsavgift och med möjlighet till ränta från 9,74 %. Med re:member kreditkort har du tillgång till innovativa betallösningar och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll samtidigt som din vardag blir enklare.

Info om re:member

Med re:member kreditkort har du tillgång till innovativa betallösningar och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll samtidigt som din vardag blir enklare. re:member har flera olika betallösningar för ett aktivt liv som underlättar vardagsekonomin. Du bestämmer själv vilken av re:members lösningar som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

EnterCard är företaget som står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan svenska Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Swedbank är en av Sveriges största banker och Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag med ett stort kunnande om olika kreditkortstjänster.

re:member är ett smart och flexibelt betal- och kreditkort med ett förmånligt försäkringsskydd där du själv väljer vad som är viktigt för dig.

re:member flex är ett flexibelt betal- och kreditkort helt utan årsavgift och med möjlighet till ränta från 9,74 %. re:member flex är ett enkelt och smidigt kreditkort som du själv väljer hur du vill använda. Ett smart sätt att betala tryggt på internet såväl som ute i världen; en möjlighet att dela upp oförutsedda utgifter eller semesterresan. Komplettera kortet med försäkringar som passar in i din livsstil.

re:member more är ett smart betal- och kreditkort för dig som vill ha mer. Med bonus på alla inköp och ett omfattande reseskydd, är det ett exklusivt kort med många förmåner – som ger dig mer ju mer du använder det. Och visst, du får prova första året utan årsavgift (värde 295 kr).

Fakta om re:member flex kreditkort

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 9,74 – 24,74 %
Effektiv ränta: 8,12 – 21,62 %
Räntefritt: Upp till 56 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 3,00 %, minst 35 kr
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Minsta belopp att betala: 3,00 % av skulden (minst 200 kr)
Aviavgift: 0 kr
Övertrasseringsavgift: 95 kr
Förseningsavgift: 125 kr

Spärra re:member flex kreditkort

EnterCard Group AB
Telefon: 0771-150 015