Norwegian kreditkort

norwegian-kreditkort

Kreditgräns
100 000 kr
Kreditränta
19,99 %
Räntefritt
45 dagar
Årsavgift
0 kr

Fördelar med Norwegian kreditkort

  • Upp till 45 dagar räntefritt
  • Ingen årsavgift
  • Försäkringar ingår

Bra kreditkort för resor

Ett av de bästa korten för den som reser mycket.

Ett av de allra bästa och av många t.o.m. ansedd som det allra bästa kreditkortet speciellt när det gäller resande är Norwegians kreditkort.

Även om kortet kommer med massor av bra fördelar och villkor för alla oss som älskar att resa så har det också mängder av andra bra fördelar.

Detta gör faktiskt kortet till ett mycket bra allmänt kreditkort som passar perfekt att använda till vardags för både mindre som större köp.

Faktum är att Norwegians kreditkort har vuxit till att bli ett av de allra populäraste kreditkorten på den svenska marknaden idag och det bara fortsätter att växa i popularitet.

Häng med i vår jämförelse här på sidan och se om ett kreditkort från Norweigan även är något för dig precis så som det är för tiotusentals andra nöjda kunder runt om i Sverige.

Detta får du med ett kreditkort från Norwegian

0 kr i årsavgift, 0 kr i kontantuttagsavgift (gäller både i Sverige och utomlands) och bara med detta så är kortet en succé och värt att ha.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår automatiskt när du även betalar din resa med ditt kreditkort från Norwegian. Detta är absolut väldigt bra men också vad vi tycker att man kan förvänta sig av ett kreditkort som främst är designat för oss som gillar att resa.

Som kund har du upp till 6 veckors räntefri kredit. För att dina köp som du har gjort under gångna tiden faktiskt ska kunna bli helt räntefria så behöver du också betala hela summan på din månadsfaktura.

Din månadsfaktura och allt övrigt som berör ditt kreditkortslån kan du alltid se och hantera när du är inloggad på din personliga sida på banknorwegian.se

Cashpoints på alla köp och flygresor hos Norwegian

Du får bonus på 0,5% cashpoints på alla varuköp som du gör, detta gäller upp till 100 000 kr per år. Ger billigare flygresor via flygbolaget Norwegian. Du får 4% i cashpoints på flygbolaget Norwegians LowFare-biljetter. På flygbolagets Flex-biljetter så får du hela 10 % i cashpoints.

Dina cashpoints kan du sedan nyttja på att flyga billigare. Dina cashpoints kan användas som antingen -del eller helbetalning av resa, hur många poäng du har samlat in kan du alltid följa inne på din personliga sida hos Norwegian.

Rabatt och erbjudanden hos Norwegians samarbetspartners

En riktigt bra fördel och som tyvärr går många av företagets kunder förbi är de bra rabatter och erbjudanden som också erbjuds hos Norwegians alla samarbetspartners.

Dessa erbjudanden kan du hitta i Norwegians Reward eShop och där du för tillfället hittar över 200 butiker som tex. Ellos, Apoteket, Nelly, inkClub m.fl. Dessutom så får du även cashpoints på alla köp som du gör i eShoppen. För att få dina cashpoints registrerade så behöver du först koppla ditt kreditkort till din Reward-profil.

Enkla kontaktlösa betalningar

Kontaktlös betalning när du ”blippar” dina köp är också en smidig och uppskattad funktion. Med Norwegians egna app för iOS och Android så kan du också enkelt göra dina bankärenden hos Norwegian som att ta del av dina övriga förmåner och rabatter.

Att kreditkortet sedan ges ut tillsammans med VISA vilket också alltid är tryggt och säkert för dig som kund.

Vem kan få ett kreditkort från Norwegian?

Precis som hos andra banker och kreditkortsföretag så finns det vissa personliga krav som måste uppfyllas för att kunna bli beviljat ett kreditkort.

Hos Bank Norwegian så behöver du ha fyllt 23 år, du behöver ha varit folkbokförd i Sverige i minst 36 månader och du får heller inte ha några betalningsanmärkningar.

När man jämför dessa krav mot andra företag så är det minst vad man kan förvänta sig och fullt normala krav, som alltid så bedöms din ekonomi individuellt efter att det först har tagits en kreditupplysning.

Ett vanligt misstag hos många kunder är att tro att det finns kreditinstitut och banker som inte tar någon kreditupplysning när du ansöker om ett lån hos dem, detta kan såklart också ha med att göra att många långivare på marknaden behöver bli bättre på att upplysa om att detta alltid ingår då det tillhör den svenska lagstiftningen att alltid göra så.

Här ska det också sägas att Norwegian är väldigt klara och tydliga med detta både på sin hemsida så som man också är i sin övriga marknadsföring, det ska man absolut ha beröm för.

Uppfyller du kraven för att bli beviljad ett kreditkortslån hos Norwegian så är kreditgränsen 100 000 kr och du kan ansöka här på direkten och genast även få svar på din ansökan.

Värt att veta om kreditkortet!

Även om kreditkortet tillhör ett av de allra bästa som populäraste på den svenska marknaden så har kortet en relativt hög ränta vid utnyttjad kredit. Den årliga nominella räntan är 19,99%, den nominella räntan per månad är 1,67% och den effektiva räntan per år är 21,93%.

Bra att också veta är att all bonus och cashpoints enbart kan nyttjas hos flygbolaget Norwegian Air, så om du på förhand vet med dig att du inte kommer att flyga särskilt ofta så kan ett annat kreditkort vara att föredra.

Som annars tidigare sagts, är du någon som verkligen gillar att resa däremot så är ett kreditkort från Norwegian utan tvekan ett av de absolut allra bästa kreditkort som finns att hitta på den svenska marknaden.

Fakta om Norwegian kreditkort

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 19,99 %
Effektiv ränta: 21,93 %
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Korttyp: VISA
Uttagsavgift: 0,00 %
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Minsta belopp att betala: 3,00 % av skulden (minst 300 kr)
Aviavgift: 0 kr
Förseningsavgift: 95 kr
Dröjsmålsränta: 24,00 %

Info om Norwegian kreditkort

Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden som med med hjälp av tekonologi och innovation förser kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Hos Norwegian kan du ta del av enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet.

Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA.

Spärra Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian
Telefon: 0770-457 766
E-post: post@banknorwegian.se